Utbud

WOD

Våra pass där wod står för Workout Of the Day. Som namnet antyder då skiftar denna dagligen. Här är dagens pass noggrant planerade och strukturerade efter veckans träningsprogrammering som gör att du ska få bästa möjliga utveckling och träning varje dag. Passen börjar alltid med en gemensam uppvärmning. Därefter följer en styrkedel och passet avslutas med själva wod:en.

Intervallwod

På dessa pass är fokuset på intervaller i antingen löpning eller rodd beroende på
väder. Passen avslutas alltid med en härlig liten wod.

BeginnersWOD

Nybörjarpass är pass där vi jobbar med lite lättare övningar tekniskt sett men det kan ändå förekomma att vi använder skivstängerna. Intensiteten är dock samma som under en vanlig wod.

FredagsmysWOD

På fredagar kör vi team-wodar. Här jobbar man i lag oftast 2 o 2 och ska då tillsammans ta sig igenom roliga och tuffa träningsutmaningar.

Kids/teens

Konditions och styrkepass anpassat för barn och ungdomar från åldern 6 – 14. Barnen/ungdomarna delas in i olika åldersgrupper. Fokus lägg på säker träning och självklart på tekniken.

Prova på kort

Hos oss får du alltid prova på vid två träningstillfällen. Helt gratis! För att utnyttja dessa prova på tillfällen måste du kontakta oss vi mail info@limhamnworkout.se.

Företag/föreningar

Är ni ett företag som behöver hjälp med träning för era anställda eller är ni en förening som vill ha hjälp med tex er uppbyggnadsträning? Kontakta då oss så hjälper vi er. Tillsammans gör vi upp en plan för vad som är viktigt för just er. Här är alternativen oändliga.